YHTYEET

Solo

Ohjelmistoni on laaja, ja voin painottaa toivomaasi tyylisuuntaa trubaduurina esiintyessäni. Säestän itseäni akustisella kitaralla, resonaattorikitaralla tai jazz-kitaralla. Cover-ohjelmistoni taipuu leppoisasta swingistä ja bossa-novasta souliin ja pop/rockiin.

Taiteellisempiin tilaisuuksiin tarjoan säveltämiäni runobiisejä mm. Local Voices Runot -levyltä.

Toteutan myös mielelläni muutaman toiveen oman ohjelmistoni ohessa. Ole yhteydessä toivebiisesistä hyvissä ajoin etukäteen!

Antti Paranko – laulu, kitara

Paranko Karhu Duo

Soitamme rock-klassikoita sovitettuna kahdelle akustiselle kitaralle ja laululle. Mm Dust in the Wind, Hotel California, Sultans of Swing ja Wichita Lineman löytyvät ohjelmistosta. Kysy lisää!

Antti Paranko – laulu, kitara

Marko Karhu – taustalaulu, kitara

 

Antti Paranko Group

3-5 soittajaa.

Antti Paranko Group on monipuolinen ja energinen bile, viihde- ja tanssiorkesteri. Sovimme niin yritysjuhlien bilebändiksi kuin tanssittajaksi yksityistilaisuuksissa.

Tarjoan ensisijaisesti nelihenkistä kokoonpanoa, mutta bändi on tilattavissa myös pienempään saliin sopivana triona tai suurimmillaan 7-henkisenä viihdeorkesterina isompaankin konserttisaliin.

Antti Paranko – laulu, kitara

Aleksi Aromaa – laulu, basso

Lauri Malin – rummut, taustalaulu

+ Jussi Liimatainen – koskettimet, taustalaulu

+ William Suvanne – saksofoni

Electric Quartet

Soitamme modernia bluesrockia. Omien biisieni lisäksi ohjelmistossa on Fogertyä, Mayeriä, SRV:tä, ZZ-Topia, Youngia, Wonderia, Queeniä, Bonamassaa ja trad. osaston bluesia.

Antti Paranko – laulu, kitara

Rob Dominis – koskettimet

Lauri Lähteenkorva – basso

Lauri Malin – rummut, taustalaulu

Aromaa Paranko Duo

Olemme soittaneet Aleksin kanssa erilaisissa kokoonpanoissa vuodesta 1997. Repertuaarimme on laaja. Tarvitsetko akustista, sähköistä, tunnelmallista tai tanssittavaa musiikkia tilaisuuteesi? Kysy lisää!

Toteutamme myös mielellämme muutaman toiveen oman ohjelmistomme ohessa. Ole yhteydessä toivebiisesistä hyvissä ajoin etukäteen!

Aleksi Aromaa – laulu, basso

Antti Paranko – laulu, kitara

Aromaa Trio/Friends

3-5 soittajaa.

Teatterinäyttämöiltä ja vuoden 2022 The Voice of Finland -laulukilpailusta tuttu Aleksi Aromaa on tämän yhtyeen keulahahmo. Soitamme Aleksin omaa tuotantoa ja tarkoin valittuja lainoja soulin ja jazzin maailmasta.

Luvassa on tuttuja ja tuntemattomia lauluja, tarinoita matkan varrelta ja lämminhenkistä läsnäoloa!

Aleksi Aromaa – laulu, basso

Antti Paranko – taustalaulu, kitara

Thomas Törnroos – rummut

+ Rob Dominis – koskettimet

+ Sampo Tiittanen – basso

Local Voices

Toteutimme Local Voices -yhtyeellämme useammankin konserttikokonaisuuden Hämeenlinnan Verkatehtaan Vanaja-saliin vuosina 2012-2015. Näistä mieleenpainuimmat ovat olleet originaalisävellyksiäni sisältävä Local Voices -Runot ja Desperado – Tribute to the Eagles, jossa soitamme Desperado -levyn kannesta kanteen sekä Eagles -yhtyeen parhaimmistoa. Kysy lisää!

Elina Arlin – laulu

Susanna Lukkarinen – laulu

Aleksi Aromaa – laulu

Antti Paranko – laulu, kitara

Marko Karhu – kitara

Jussi Liimatainen – koskettimet, taustalaulu

Mikko Arlin – rummut

Ilkka Heiskanen & Antti Paranko Elossa

Valloittava näyttelijä Ilkka Heiskanen ja muusikko Antti Paranko tarjoilevat musiikkia, runoja ja tarinoita tajunnanvirrasta.

Täyttä rallia riemua ja rakkautta, niin kuin vain nämä herrat yhdessä osaavat! ”Ei me pojat pönötetä vaan riuhdotaan runoa hymyssä suin ja tunteella!”

Ilkka Heiskanen – runot

Antti Paranko – kitara, laulu